Informatie over leningen Voor alles omtrent geld lenen


 • Voordelig lenen en acties

  Waar de spaarrentes maar stijgen en stijgen, lijkt de leenmarkt op zijn gat te liggen. De afgelopen maanden vonden er nauwelijks wijzigingen plaats. Mocht een kredietverstrekker een wijziging doorvoeren, dan ging het rentepercentage over het algemeen omhoog.

  Mensen sluiten voor verschillende doeleinden een lening af. Zo wordt er geleend om een nieuwe auto te kunnen kopen, om een verre reis te maken of om de eigen woning te verbouwen. Wie geld leent moet aan de kredietverstrekker rente betalen. Hoe meer geld je leent, hoe lager het rentepercentage zal zijn.

  De afgelopen maanden is de leenmarkt nauwelijks in beweging. Wie een lening van 10.000 euro afsluit betaalt gemiddeld ongeveer acht procent rente. Wie even rondsnuffelt ziet dat je ook goedkoper uit kan zijn. Daarnaast zijn er een aantal kredietverstrekkers die tijdelijk een aantrekkelijke rente bieden. Een voorbeeld hiervan is Becam. Zij hebben een speciale zomeractie. In de maand augustus kan er bij hen “gratis” geleend worden. Natuurlijk moet je er wel rekening mee houden dat je in september wel gewoon rente aan hun verschuldigd bent.

   Bron: mistermoney.nl

  Published on August 16, 2008 · Filed under: Nieuws, artikelen en dossiers;

Leave a Reply